Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Naturli' din dragoste pentru Natura!

Naturli' din dragoste pentru Natura!

Din dragoste pentru mediu, au luat naștere produsele Naturli’, 100% pe bază de plante, fără ingrediente de origine animală, care oferă un gust deosebit, acum cu și mai multă admirație față de planetă. Naturli’ este un brand Orkla din 1988, fiind unul dintre primele branduri Plant Based din lume cunoscut la nivel internațional ca un lider în produsele pe bază de plante.

Voi le-ați încercat? Naturli’  ne învață să fim mai prietenoși cu mediul creând o băutura vegetală cu 0 zahăr, cu un gust fin, diferit, catifelat și foarte aromat. Puțin lapte ajunge pentru a da aromă întregii căni de cafea. Dar nu numai pentru cafea, se pot pregăti și smoothiuri, prăjituri, ducegării ... orice ați pregăti în mod normal cu laptele dvs. Oferă-i corpului tău energia din natură, alături de o pauză de la stres sau alimente procesate!

Naturli' din dragoste pentru Natura!

Eu am încercat:

- băutura vegetală Naturli’ cu ovăz și 0 zahăr care are o aromă excelentă, dă energia necesară întregii zile având un gust natural și cu ingrediente de înaltă calitate.

- băutura vegetală de soia și vanilie din ingrediente naturale și benefice organismului, precum boabe de soia, aromă naturală de vanilie, orez din agricultura ecologică, dar și adaos de calciu din alge.

#BUZZNaturli #NaturliRomania #buzzstore #bautura #vegetala

To be informed of the latest articles, subscribe:
Top