Overblog Follow this blog
Administration Create my blog

blat pentru tort

1. Blat – reteta - trei cantitati egale - 1 bc - in functie de diametru se pot schimba cantitatile: 15-18 cm: 2 oua mari, zahar, faina (si eventual faina de cartofi), 1 lgt praf de copt* 20 cm: 3 mari, zahar, faina (si eventual faina de cartofi), 1 lgt...

Read more

Spuma de ciocolata alba

Cantitati pentru 1 strat 100-150 g ciocolata (150 g ciocolata alba, 100 g ciocolata neagra) 100 g unt natural 2 dl frisca Mod de preparare: Bateti frisca. Topiti ciocolata si lasati sa se raceasca putin timp. Amestecati cu branza , cu putere astfel ca...

Read more

Crema de ciocolata alba

1-2 bc torturi 100 g unt fara zahar 100 g branza philadelphia 100 g ciocolata alba Mod de preparare: Luati untul de pe foc astfel ca acesta sa fie la temperatura camerei. Topiti ciocolata si lasati-o sa se raceasca putin. Bateti spuma toate ingredientele...

Read more

1 2 3 > >>
Top