Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Cu placi pentru tavan fals poti avea un design interior reusit intr-un timp scurt

Tavanul este cel mai important element al unei incaperi, alaturi de pereti. Daca tavanul nu arata bine si peretii au finisaje care lasa de dorit intreaga incapere va avea un aspect neplacut. Daca vreti tavanul si peretii sunt un fel de carte de vizita a fiecarei camere, ei trebui sa fie mereu curati si cu un aspect placut pentru a asigura un design interior cat mai reusit.

In timp tavanul din centrele comerciale sau din locuinte se poate deteriora, pot aparea diverse defecte care strica designul interior. Protejarea tavanului este foarte simpla si se realizeaza cu ajutorul unui Tavan fals de calitate de la cei mai buni producatori.

Tavanul fals nu este altceva decat un plafon secundar care se fixeaza peste plafonul de baza, placile pentru tavanul fals se aplica rapid, se intretin foarte simplu, au o estetica placuta, sunt sigure si usor de manevrat.

Cu ele spatiul este personalizat, atmosfera devine mai primitoare, tavanul fals permite si diverse aplicatii, montarea de instalatii de iluminat moderne. Placile de Tavan fals sunt foarte bune izolatoare fonice, respecta designul incaperii in care sunt montate, raportul calitate-pret este foarte bun, acopera foarte bine si rapid crapaturile si aspectul valurit al tavanului, cablurile si imperfectiunile de la decoratiunile interioare.

In functie de ce are nevoie fiecare client se pot gasi placi de diverse dimensiuni, din materiale diferite, cromatica e adaptata fiecarui design interior, efectele vizuale si formele se ridica la nivelul asteptarilor celor mai exigenti clienti.

In magazinele online gasiti modele diverse de placi tavan fals, fiecare cu avantajele lor

Modelele de placi Tavan fals pot fi minimaliste, simple, vintage, izolarea termica este si ea imbunatatita, la nevoie se pot modifica usor, se monteaza cu ajutorul unui adeziv special, tavanul fals permite accesul la zonele superioare unde sunt instalatiile sanitare sau cablurile.

Alt avantaj al placilor pentru tavane false tine de vopsirea lor cu vopsea de dispersie, fara solventi, cu o rola vopsea cu tija extensie, se pot folosi si la decorarea peretilor, pentru spatii comerciale si rezidentiale. Se pot monta si in locuri umede, polistirenul expandat, principalul material din care sunt realizate multe modele este foarte rezistent la socuri si la incendiu, garanteaza o protectie mai bune si o uzura moderata.

Pentru cele mai ieftine placi Tavan fals puteti consulta ofertele magazinelor online, pe rafturile virtuale puteti gasi diverse modele si calitati ale acestor placi, placile sunt livrate la baxuri, transportul este gratuit pentru comenzi ce depasesc o anumita valoare, puteti solicita orice informatii de la consilierii-specialisti, in pagina produselor sunt detalii suficiente pentru a cumpara doar articolele de care aveti nevoie cu adevarat.

Tavanul fals obtinut dupa montarea placilor poate fi oricand demontat pe bucati pentru a se face reparatii sau a se inlocui instalatiile, culoarea nu se modifica in timp, nu exista riscul deterioarii suprafetelor aflate la vedere, este suficient sa fie sters si curatat fara substante care il pot deteriora. Pretul mic si varietatea cromatica si cea a designului transforma aceste materiale pentru decoratiuni interioare in cele mai bune alternative pentru un design interior prefect, obtinut intr-un timp record, cu o montare fara prea mult mizerie si fara imperfectiuni.

Back in Stock

To be informed of the latest articles, subscribe:
Top