Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Salata De Sfecla Rosie

sfeclaborcan-copy-1.JPG

Pt. cca 5 borcane de cate 750 de ml.

 

Ingrediente:

10 bucati sfecla rosie nu prea mari (cam 5 kg)

3 fire hrean 

250 ml. otet 

2 lg sare 

250 g miere 

 

Preparare:

Mai intai spalati sfecla cu tot cu coaja. Se coace la 180 grade sau se fierbe cu coaja cu tot. Dupa ce s-a racit se curata de coaja si se rade/feliaza. La aceasta se adauga hreanul razuit. Separat se amesteca mierea cu sarea si se omogenizeaza cu sfecla si hreanul. Se poate conserva in borcane, presarandu-se putin lichid deasupra. 

Este salata mea preferata pe timp de iarna pentru ca se potriveste aproape cu orice fel de mancare.IMG_1219.JPG

To be informed of the latest articles, subscribe:
A
<br /> Merci pour le temps que vous passer sur ce blog et les informations que vous faites figurer. En tout cas c’est un blog utile de plus il est facile à consulter. Bonne continuation pour ce<br /> merveilleux travail.<br />
Reply
Top