Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

O mica povestire de Craciun, la sfarsit de toamna

Afară e frig! Crăciunul se apropie cu repeziciune. În fereastra de la dormitorul fiicei mele, Michelle, a sosit un mic greier obosit și congelat. În fiecare noapte acesta armoniza camera care se umplea si cu poveștile pe care i le spuneam cu scopul ca aceasta să doarmă mai linistit. În cele din urmă ziua cea mare a sosit: a doua zi de Crăciun , sub bradul de Crăciun ea a gasit o multime de cadouri , inclusiv cadoul favorit al lui Michelle. Un Smartphone Cosmote Smart Share , ea a început să citească :

Ecran TFT IPS Touch de 3.5”
Sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean
Camera foto de 3 MP cu filmare

acesta include un aparat de fotografiat digital; zoom-ul conține caracteristici super high - tech! Acesta va incanta copiii de toate vârstele ... deoarece aparatul include printre altele si urmatoarele funcții : aparat foto, video, efecte speciale și jocuri video... Nimic mai bun pentru a vedea fericiti atat pe cei mici dar si pe cei mari, un accesoriu potrivit pentru orice varstă : prin funcțiile sale multiple aparatul este pe deplin adaptat la vârsta copilului pentru ca el sa poata imita perfect modul adulților de a trăi .. . totul este "o joacă de copil" ...
Din acea noapte ea a devenit foarte ocupată de aparatul digital care a ajutat-o pe fiica mea să facă fotografii micului greier ... Pe unele dintre aceste fotografii  le-a chiar încadrat și acestea au urmat sa fie afișate în camera ei. Micul greier Nicole a devenit o stea in camera ei, el a fost chiar filmat, și a devenit eroul într-un film în care ea a putut sa-i urmăreasca toate gesturile și mișcările ... Ea a devenit prietena lui iubită! Satisfactia mea ca mamă a crescut atunci când la școală fiica mea a studiat despre greier și a fost atât de motivată că a primit cea mai mare notă din clasa sa .

......................................

Adevărata valoare sta în lucrurile simple.
COSMOTE Romania revoluționează telefonia mobilă prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al cărui fundament este inovația prin simplitate și comunicare nelimitată. Mai multe detalii despre oferta găsești pe free.cosmote.ro, iar despre concurs accesând free.cosmote.ro/bursa.

Great Deals

To be informed of the latest articles, subscribe:
Top