Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

– Jucarii sau jocuri

Salutare prieteni,

Nu stiu ce calculatoare aveti voi dar eu am avut un calculator Toshiba ….

In sfarsit era de pe cand lumea, dar foarte practic si drag ....

L-am schimbat. Am intrat in desaga cu monede si i-am ales ‚sortita’ ...

Cu ea va povestesc acum acest mic inceput de dimineata ....

Deci cu ocazia, ca ocazia ... nu vreau sa fiti gelosi ....

Iata ca va ofer un plan bun, bunicel sau excelent ....

Noul Windows 10, inelul de logodna al ‚sortitei mele’... este GRATUIT

Pana la 29.iulie .... spre deosebire de cea cu care sper sa-mi petrec tot restul vietii ... PC-ul meu

Asa ca .... ‚pentru un penny in pantof’ ....

Am ceva nou (PC-ul), ceva imprumutat (articolul trecut) si ceva albastru (helicopter teleghidat pentru a ne ridica la cer de la depozit-online pentru o casa de piatra, trainica si vesnica!) ....

... va fi un cadou al inaugurarii recentei bine-venite in familie !

 

 

Am vorbit din nou despre cadouri , jucarii, tehnologie pentru ca am vrut in primul rand sa va fac cunoscut linkul catre Windows 10, de unde se poate lua gratuit, pentru o scurta perioada de timp sistemul de operare. Incerc de fiecare data sa va prezint ce gasesc avantajos pe piata si ce poate sa ne scape de sub mana daca nu suntem informati din timp. Eu l-am primit automat pe calculator prin simplu update si pot sa vi-l recomand cu placere. Calculatorul merge mai usor, totul se gaseste mai usor in el si ... spre fericirea mea cu noul Windows 10 se poate reinstala Windows oridecate ori se doreste fara a ne pierde documentele sau fara sa fim nevoiti sa le copiem totul pe USB sau CD. Noul Windows pastreaza singur totul din calculator, sterge doar programele si instaleaza din nou sistemul de operare. O floare la ureche!!!

Va promit ca o sa va dau si sfaturi sau sa va spun ce mai gasesc util cat de curand!!! Pentru inceput sunt multumita de noua schimbare si pentru ca tot vorbim de schimbari si cadouri, am zis ca va las si un link catre niste jucarii teleghidate gasite pe internet zilele astea pentru ca intotdeauna, pe langa calculator avem nevoie si de o gura de aer si un moment de repaus. Asadar, in articolul trecut va povesteam tot despre un cadou pe care sa il putem folosi in natura, la soare , cu jucarii, jocuri sau fara nimic ... pentru ca sa profitam din plin de vara asta.... Atat in casa cat si la primbare!!! Sper ca nu va deranjeaza nota mai umoristica cu care am inceput articolul. O zi buna.

– Jucarii sau jocuri
To be informed of the latest articles, subscribe:
Top